
بروزرسانی: 25 تیر 1404
بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی از نظر مردم چیست؟ همیارتریپ
بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی از نظر مردم چیست؟ همیارتریپ
این دسر شهرت جهانی داشته و بنا به ذائقه های مختلف با انواع پنیرها تهیه می شود. شیرینی خامه ای کانولی یکی از شیرینی های خوشمزه ایتالیایی است. بودن همزمان شیرینی خامه ای و کانولی یک ترکیب فوق العاده می سازد که در نهایت دسری عالی برای شما به ارمغان می آورد.
- در ادامه، به ترتیب ادویه های جرک مانند پودر فلفل قرمز، زیره، سدر، هالابنو، زنجبیل، گارام ماسالا و پودر سیر را به مواد اضافه می کنید و همه را با هم مخلوط می کنید.
- برخی دیگر که طرفدار غذاهای فست فودی محسوب می شوند علاقه زیادی به خوردن انواع پاستا، پیتزا، لازانیا و غیره دارند.
- البته باید بدانید که خامی سوشی درواقع به نوع طبخ برنج بازمی گردد نه ماهی!
- موقعیت جغرافیایی ترکیه باعث می شود که غذاهای دریایی زیادی در آن طبخ شود.
- اما ممکن است فکر کنید در رستوران نقش جهان چه سفارش دهید؟ البته که غذاهای سنتی اصفهان یعنی بریانی و خورشت ماست گزینه های خوبی است.
به همین منظور او سوپ دلپذیری را به وسیله دال عدس، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی و پیاز تازه رنده شده آماده کرد که روی آن نعناع خشک و فلفل حلبی پاشیده بود. سالاد پیاز آنتالیا یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه است که ماده اصلی آن لوبیا است. این لوبیا هر لوبیای سفیدی نیست بلکه یک لوبیای معروف به candir است که نام خود را از استان محل رشد خود گرفته است. بدون شک اولین چیزی که بعد از شنیدن نام ترکیه به ذهن ما خطور می کند کباب است. اما این غذای لذیذ تنها یک نمونه کوچک از دنیای خوشمزه غذاهای ترکیه ای است. با توجه به مساحت ۷۳۸۰۰۰ کیلومتری ترکیه می توان گفت که این تنوع غذایی ناشی از توپوگرافی و عرض جغرافیایی متنوع این کشور است.
قورمه سبزی: غذای ایرانی همه پسند
این استان از زمان اشکانیان محل سکونت انسان بوده است و به همین خاطر در این شهر جاذبه های تاریخی فراوانی وجود دارد. به جز جاذبه های باستانی، آب وهوای مطبوع و طبیعت چشم نواز، کرمانشاه غذاهای محلی متنوعی دارد که بعضی از آن ها شهرت جهانی دارند. کردستان منطقه ای کوهستانی با طبیعتی منحصربه فرد است و همین موضوع باعث شده که تنوع پوشش گیاهی در این منطقه زیاد باشد.
طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات + طرز تهیه کلم پلو ساده با گل کلم
اگر دوست داشتید مقداری کشمش را به همراه خرما داخل کره تفت داده و بعد از سرو برنج، دور عدس پلوی تان بچینید یا می توانید برنج تان را با تخم مرغ سرو نمایید. یکی از غذاهای محلی اصفهان که به دلیل مواد تشکیل دهنده ویژه، از خواص بسیاری برخوردار بوده، نخود آب است. مواد اصلی تهیه این غذا نخود بوده و برای طبخ آن نخودی که از قبل در آب خوابانده شده را با نمک، فلفل و زردچوبه پخته و سپس به آن کمی آرد اضافه می کنند. نخود آب را معمولا با آبغوره و یا سرکه میل کرده که از این رو با نام نخود آب غوره نیز شناخته می شود. تاس کباب یکی از غذاهای سنتی اصفهان بوده که امروزه در تمام نقاط کشور یافت می شود. این غذا با استفاده از گوشت و سبزیجات طبخ می شود که می توان از سبزیجات استفاده شده در آن از پیاز، هویچ و سیب زمینی نام برد.
اگر بتوانید این غذا را بخورید طعم آن نسبتا تند و تیز و کمی شبیه به طعم میگوست. رستوران «اردک در دیگ» مقابل پارک «دریاچه سیاه» قرار گرفته است و غذاهای اروپایی، روسی و مدیترانه ای ارائه می کند. رستوران 40 نفر ظرفیت دارد، بار با سنگ مصنوعی ساخته شده و می توان پشت بار نشست، پنجره ها هم با پرده های مخملی پوشانده شده است. هر شب پیانیست ها پشت پیانوی سفید وسط سالن آثار جاز کلاسیک را اجرا می کنند.