
بروزرسانی: 25 تیر 1404
بهترین کتاب های آشپزی ایرانی؛ ۷ کتاب معروف با نگاهی متفاوت به آشپزی چطور
بهترین کتاب های آشپزی ایرانی؛ ۷ کتاب معروف با نگاهی متفاوت به آشپزی چطور
این یک آش عالی برای فصل های پاییز و زمستان است و شدیدا به شما پیشنهاد می شود آن را درست کنید. شما می توانید انواع غذاهای شمالی استان مازندران ( 21 غذای محلی مازندرانی ) را نیز مطالعه نمایید. اگرچه رشته پلو را در سراسر ایران طبخ می کنند اما در بین مردمان منطقه کردستان به عنوان غذای سنتی شناخته شده است. در کردستان نیز این غذا را با برنج و رشته پلویی طبخ می کنند و بعضی مواقع از کشمش نیز داخل آن استفاده می کنند و در نهایت آن را در کنار گوشت و مرغ و یا انواع خورشت ها سرو می کنند. این آش را احتمالاً در شهرهای دیگری همچون تبریز، اردبیل یا همدان نیز تجربه کرده باشید.
- با توجه به منابع خوب پروتئین و فیبری که در یخنی بادمجان\xa0 وجود دارد، این غذا برای کودکان و خانم های باردار مناسب است.
- دوغ برک زاهدان یا درزنک غذایی است که از دیرباز در میان سیستانیان رایج بوده است.
- در گذشته خمیر این آش را به صورت دستی درست می کردند؛ اما امروزه رشته های آماده آشی جایگزین آن شده است.
- چند نمونه غذای محلی شیراز می شناسید؟ سفر به هر شهر یا کشوری، مجموعه ای از تجربیات جذاب و بی نظیر را در اختیار آدم ها قرار می دهد.
آش سبزی شیرازی بسیار مغذی و مقوی است و از بهترین گزینه ها برای یک وعده صبحانه حسابی در روزهای سرد زمستانی به حساب می آید. آش سبزی به دلیل داشتن ویتامین های A ،C ،E و منگنز، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و در نتیجه از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند. این آش خوشمزه به تقویت حافظه کمک می کند، در افزایش عضله سازی و قدرت بدنی تاثیر دارد و برای فعالیت سیستم عصبی مفید است. کلم پلوی شیرازی، برخلاف کلم پلوی تهرانی که از کلم برگ، رب گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده تشکیل می شود، یک پلوی کاملا سبز به همراه خلال های کلم قمری است. طعم اصلی این غذا، در مرحله اول از ترخون و سپس از کلم قمری به وجود می آید. ترکیب سبزی های کلم پلوی شیرازی، منحصر به فرد است و هیچ شباهتی به پلوهای سبزی دار کلاسیک از جمله باقالی پلو، سبزی پلو و شوید پلو ندارد.
غذاهای محلی و سنتی
سپس آب خورش را در یک ظرف بزرگ می\u200e ریزند و نان لواش داخل ظرف می گذارند. بعد در بشقاب ها تکه های نان چرب شده را می گذارند و رویش خورش می ریزند. برای تهیه این سمبوسه، ترکیبی شامل گوشت چرخکرده، سبزیجات، سیر، فلفل و رب را داخل نان لواش می پیچند. در خیلی از شهرهای ایران، خورشت آلو مسما را درست می کنند، البته در هر شهر به سبک خود.
۵ – کباب ترش
کباب زردک یا کباب مشتی، یکی از انواع کباب های سنتی استان اصفهان است که با گوشت چرخ کرده، پیاز، زردک، آرد نخودچی و ادویه جات درست می شود. این کباب، در واقع یک نوع شامی فوق العاده خوش طعم و خوش خوراک است که بدون شک، شما را عاشق خود خواهد کرد. زردک یا هویج ایرانی، یک گیاه بسیار مفید و با طعم شیرین است که با وجود فسفر، پتاسیم، منگنز، روی و آهن، خواص بی شماری از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به کاهش وزن و بهبود هضم غذا دارد. طبخ این غذا کمی مشکل است اما طعم خارق العاده آن، قطعا ارزش زحمتی که می کشید را خواهد داشت. سپس پنج لیوان آب جوش را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا گوشت و لوبیا بپزند.
دانلود اپلیکیشن ایران هتل آنلاین
چشمه دوآبی و چشمه رئیسون در غرب روستا تامین کننده بخش اصلی آب ابیانه هستند. مردم اعتقاد دارند آب چشمه رئیسون از پای درختچه زرشک بیرون ما آید و خوردن آن باعث طول عمر می شود. ابیانه همیشه با دستی پر از میهمانان خود پذیرایی می کند و هر گوشه چیزی برای شگفت زده کردنتان دارد. در ادامه برخی از مهم ترین مکان های روستا که بازدیدشان خالی از لطف نخواهد بود را معرفی می کنیم. نمی توان با استناد به مدرک روشنی قدمت ابیانه را تخمین زد، اما گفته می شود کهن ترین زیستگاه انسانی در حاشیه دشت کویر ایران با پیشینه ای ۱۵۰۰ ساله است. این قدمت طولانی با نگاهی به آثار باستانی روستا کاملا باورپذیر خواهد بود.