
بروزرسانی: 25 تیر 1404
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
مرغ ها را در کمی روغن تفت داده و به خورش اضافه کنید. گردوی آسیاب شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید. البته من به دلیل نا صبوری ای که دارم، تجربه ی پخت فسنجون توی زودپز رو هم دارم که به این کیفیت نیست و روغنی که میندازه از این کمتره ولی حدود 2/5 ساعته آماده میشه. ضمن اینکه هنوز گردو نمک نداره و ممکنه توی طعمش تاثیر بذاره.
- اما این خورشت را با گوشت تکه گوسفندی و گاوی نیز تهیه می کنند.
- در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد طرز تهیه خورش فسنجون به سبک رشتی پاسخ خواهیم داد.
- در صورت تمایل می توانید روغن سرخ کردنی و گوشت مرغ را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های افق کوروش تهیه کنید.
- خورشت که به غلظت مناسب رسید، بچشینش تا اگه نیاز داره باز بهش رب انار ترش یا شیرین اضافه کنین.
- شما هم اگر تجربه یا نکته ای برای تهیه فسنجان با مرغ و خوشمزه شدن آن دارید حتما در کامنت ها برامون بنویسید.
قبل از اینکه طرز تهیه فسنجان با مرغ را براتون بنویسم، اول از همه میخوام، در مورد رازها و نکات خوشمزه شدن خورشت فسنجان براتون بنویسم تا حرفه ای تر خورشتتون رو درست کنید. داخل یک قابلمه کمی روغن ریخته و پیاز را به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت گوسفندی را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه پیاز و ادویه جان گفته شده تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهید. همچنین در صورت تمایل می توانید در زیر همین مقاله از تجربیاتتان برای ما بگویید.
نکات پخت فسنجان
علاوه بر این برای ترش و خوش طعم شدن خورشت میتوانید از یکی دو لیوان آب انار تازه در آن استفاده کنید. ۸- یک ساعت یا بیشتر هم صبر کنید تا با حرارت کم خورشت شما با رب انار آماده شود. پس حتماً یک قاشق شکر اضافه کنید، بعد اگر دوست دارید خورشت شما ترش باشد میزان رب را افزایش دهید و اگر دوست دارید شیرین تر شود شکر بیشتری را اضافه کنید. فقط خیلی کم در حدی که بوی زهم گوشت را بگیرد کافی است.
مرحله دوم؛ آماده کردن پیاز داغ
برای تهیه این خورشت زمانی را انتخاب کنید که عجله ندارید چون راز داشتن فسنجان عالی علاوه بر رعایت نکات، این است که عجله نکنید و بگذارید خورش شما در هر مرحله خوب بپزد و جا بیافتد. شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با ذائقه خود تغییر دهید. توصیه می کنم اگر مخصوصاً رب شما غلیظ است، کم کم به خورشت رب اضافه کنید تا وقتی که به طعم و رنگ دلخواه شما برسد. یا برای لعاب خورشت می توانید در موقع اضافه کردن گوشت از ۳ الی ۴ عدد آلوبخار هم استفاده کنید. برای تهیه فسنجان با مرغ یا گوشت قرمز فرقی ندارد ادویه هر دو یکی است.
به شما پیشنهاد می کنیم بادمجان ها را در مرحله آخر به غذا اضافه کنید تا له نشوند و درون خورش از هم نپاشد. اگه یه تیکه یخ درون آن بیاندازید، روغن گردو باعث لعاب انداختن خورشت شما خواهد شد. اگر بخواهید خورش را با گوشت قلقلی آماده کنید باید بعد از ورز دادن گوشت با نمک، فلفل و پیاز، آن را در روغن به صورت جداگانه سرخ کنید سپس به خورشت خود اضافه نمایید. پس از ۳۰ دقیقه که خورش تقریبا آماده شد، طعم آنرا می چشیم و مقداری نمک اضافه می کنیم.