
بروزرسانی: 25 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید. وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه ها بروید.
- برای درست کردن این مدل سمبوسه کافیست مقداری پیازچه خرد شده به سبزیجات مواد میانی سمبوسه اضافه کرده و همراه آن ها تفت دهید.
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
- مشابه قبل سمبوسه را در تابه سرخ کرده و با سس کچاپ میل کنید.
- مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم.
حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شویم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یکی از غذاهای محبوب جنوبی سمبوسه است که انواع مختلفی مثل سمبوسه سیب زمینی، گوشت، مرغ و پیتزایی دارد. سمبوسه معمولا به عنوان یک غذای خیابانی ارزان در مکان های پرتردد فروخته می شود که تهیه آن در منزل هم کار نسبتا ساده ای است و مواد اولیه آن هم معمولا در دسترس است. سمبوسه غذایی بین المللی است که معولا همراه با سس فلفل سرو می شود. برای تهیه سمبوسه به نان لواش، سیب زمینی، سبزی معطر و ادویه نیاز دارید.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی به روش بیرونی و با طعم عالی
در طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی به این روش، فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و سمبوسه ها را به صورت منظم روی آن بچینید. با استفاده از قلموی آشپزی، روی سمبوسه ها مقدار روغن بمالید و اگر می خواهید سمبوسه های خوشرنگ تری داشته باشید، قدری زعفران آبکرده یا زردچوبه هم به روغن اضافه کنید.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا
سپس لایه ها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمت هایی که لایه ها روی هم افتاده اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسه ها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید. در مرحله چهارم از تهیه سمبوسه باید مواد آماده شده را داخل نان لواش بپیچید. البته می توانید به جای نان لواش از نان یوفکا یا نان فیلو هم استفاده کنید. این نان ها روغن کمتری جذب می کنند و سرعت پخت سمبوسه را کاهش می دهند. اگر قصد دارید سمبوسه را با نان لواش درست کنید، حتما از نان لواش نرم و نازک استفاده کنید.
طرز پیچیدن سمبوسه با نان لواش
من از مخلوط آرد و آب که کمی هم آبکی باشه به عنوان چسب استفاده کردم. اینطوری تا وقتی که بپزه آبی که همراهش ریخته بودیم هم خشک میشه و سیب زمینی حالت پفکی تری پیدا میکنه. سمبوسه در کنار هوموس، فلافل، کبه و باباغنوش از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای عربی است.