
بروزرسانی: 25 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
در این مقاله از مجله اینترنتی لی لی مگ قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سمبوسه کلاسیک آشنا کنیم. با یادگیری این دستور می توانید همه انواع سمبوسه را به راحتی درست کنید. از معروف ترین انواع سمبوسه در جهان می توان به سمبوسه سیب زمینی ، سمبوسه گوشت ، سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه هندی و سمبوسه افغانی اشاره کرد.
- و وسط هر خمیر بریده شده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید.
- پیچیدن سمبوسه سلیقه ای است و می توانیم سمبوسه ها را به صورت لقمه ای نیز بپیچیم.
- در پایان سمبوسه ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
- وقتی خمیرمان به این درجه رسید باید مدتی بماند تا خوب عمل بیاید برای این کار خمیر را درون کیسه ی پلاستیکی بگذارید تا یکی دو ساعت به حال خود بماند.
- برای تهیه سمبوسه به نان لواش، سیب زمینی، سبزی معطر و ادویه نیاز دارید.
- بسته به این که به استفاده از گوشت علاقه مند باشید یا نه، هر یک از این دستور پخت ها، می توانند غذای جذابی با طعم تند و تیز آبادانی به همراه داشته باشند.
این مواد برای 12 نفر کفایت می کند.برای تهیه سمبوسه ابتدا سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز نگینی شده را به همراه ادویه ها تفت دهید. در ادامه سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و بین 15 تا 20 دقیقه مواد را تفت دهید تا سیب زمینی کاملا پخته شود. در 3 تا 4 دقیقه پایانی نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید. سمبوسه سیب زمینی یکی از انواع سمبوسه ها می باشد که می توانید به راحتی آن را برای شام و نهار تهیه کنید.
پیش بینی رئیسی از عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل در گفتگو با فرید زکریا /مشکلی با بازرسی آژانس نداریم
اگر قصد دارید یک سمبوسه خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد میکنیم در ادامه حتما طرز تهیه سمبوسه ساده را مطالعه کنید. سمبوسه یکی غذای بسیار خوشمزه جنوبی است که کمتر در منزل طبخ می شود و بیشتر در دکه های خیابانی به همراه فلافل به فروش می رسد. سمبوسه تنوع بالایی دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود که با نام های مانند سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه سبزیجات ، سمبوسه مرغ و … شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه در ادامه با همدوره همراه باشید.
دستور تهیه سمبوسه مرغ و قارچ:
انبه یا پودر آن به علاوه رب و فلفل و نمک را در یک تابه کوچک بریزید و نیم ساعت بجوشانید. وقتی خوب قوام آمد سرکه را هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن تابه رو از روی حرارت بردارید و در سس را در ظرف مخصوص سرو کنید. حالا نان لواش را به شکل نوار های باریکی برش داده و یک سمت نان 1 قاشق مواد سمبوسه ریخته و نان را به شکل مثلثی تا می کنیم تا انتهای نان. مواد سمبوسه همین ترکیب پیاز سرخ شده، سیبزمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل هست. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سمبوسه سیب زمینی و گوشت
در ادامه به همین روش سمبوسه ها را درست می کنیم تا مواد سمبوسه تمام شود. در این مرحله فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس برش می زنیم و دانه های درون آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را با چنگال یا چاقو تست می کنیم. موقع ریختن مواد میانی داخل نان لواش، مقداری پنیر پیتزا روی مواد ریخته و نان را بپیچید.