
بروزرسانی: 25 تیر 1404
غذاهای محلی اصفهان؛ لیست کامل غذاهای اصیل اصفهانی
غذاهای محلی اصفهان؛ لیست کامل غذاهای اصیل اصفهانی
البته کیفیت بالا، طعم متفاوت پاستا و پیتزاها، در کنار محیط دنج و آرام رستوران از دیگر دلایل محبوبیت این رستوران است. پیتزا مخصوص ایتالیایی، پیتزا سبزیجات ایتالیایی، پیتزا پپرونی، پیتزا زبان، پیتزا مارگاریتا، پیتزا میگو، پیتزا یونانی بخشی از غذاهای منوی این رستوران است. اگر به آشپزی ایرانی علاقه دارید، خواندن کارنامه خورش را از دست ندهید.
- مرغ، آلو، دانه انار ترش، آب نارنج، پیاز، گردو و زعفران تشکیل دهنده ی این خورشت خوشمزه هستند.
- این سالاد بسیار سالم و مقوی است و علاوه بر دبی در بسیاری از کشورهای عربی دیگر نیز تهیه می شود.
- اگر در تبریز مهمان باشید احتمالاً در وعده شام با دلمه یا کوکو های تبریزی مشعوف می شوید و می توانید یک دل سیر از طعم بی نظیر دلمه برگ مو و کوکوی لوبیا سبز میل کنید.
- تبوله یکی دیگر از غذاهای رایج در دبی است که طعم خاص و منحصر به فردی دارد و می تواند برای افرادی که گیاه خواری می کنند یک وعده غذایی اصلی محسوب شود.
شبعه اول رستوران آفتاب گردان در بلوار امام رضای نوشهر واقع شده و اگر از سمت شرق میخواهید به رستوران مراجعه کنید، ابتدا وارد میدان امام خمینی شوید و ما مبدأ را هم آنجا قرار میدهیم. سپس وارد بلوار امام رضا شده و با طی کردن مسیری 2.5 کیلومتری، در سمت راست واقع در نوار ساحلی رستوران آفتاب گردان را مشاهده خواهید کرد. در شمال نوشهر هنگامی که در خیابان فردوسی، از چهارراه عمادالدین کریمی عبور کردید، وارد بلواری خواهید شد که اکثر رستوران های محبوب و دوست داشتنی نوشهر در آنجای قرار دارد. در این بلوار هنگامی که از خیابان خیام عبور کردید، قبل از اینکه به چهارراه برسید در سمت راست بلوار رستوران را مشاهده خواهید کرد. لازم به ذکر است رستوران گیلانه برتر درواقع طبقه همکف ساختمان بوده و در مقابل برج بندر قرار دارد.
هلی آش
آش گوشواره یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است که شیوه پخت آن با آش های دیگر تفاوت زیادی دارد. مرحله اول شامل درست کردن خمیر، مرحله دوم شامل درست کردن مواد داخلی (کوفته سر گنجشکی) و مرحله سوم شامل درست کردن مواد آش می شود. آبگوشت لوبیا سفید یکی از غذاهای محلی کاشان است که پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.
کباب ترش
امروزه مجموعه صوفی شامل سفره خانه سنتی، رستوران کلاسیک، بازارچه غذا، فست فود، کیترینگ و مجتمع گردشگری می شود. این غذا همان طور که از نام آن پیداست، حاوی مقداری شیر است که در مرحله پایانی به آن اضافه می شود و طعمی لذیذ به حلیم می دهد. در تابستان هوا شرجی و گرم و در زمستان هوا سرد و پر بارش است. به همین دلیل بهترین فصل سفر به بابلسر، فصل بهار و اوایل پاییز است.
شیراز
این غذا هم از بهترین غذاهای محلی گیلان است که برای پخت آن از گردو سابیده، آبغوره، رب انار و یا آلوچه، گوشت چرخ شده و ترکیب سبزی قرمه؛ جعفری، تره و مقداری شنبلیله استفاده می کنند. ابتدا رب انار یا آلوچه را با آبغوره و گردو به علاوه دو و نیم لیوان آب سرد مخلوط کرده و کمی به همین صورت بر روی حرارت می ماند به جوش بیاید. سپس کمی آب سرد به آن می افزایند، این روش برای روغن پس دادن گردو است تا خورش شکل مجلسی پیدا کند. محبوب ترین غذا سنتی ایرانی کباب کوبیده است که با کیفیت ترین نوع آن در شهر گلپایگان پخته می شود. طعم و مزه خوب کباب های گلپایگان باعث شده تا کبابی های شهرهای دیگر هم برای جذب مشتری اسم «کبابی گلپایگانی» را برای مغازه خود انتخاب کنند. کباب کوبیده را می توان به عنوان یکی از صدرنشینان جدول بهترین کباب های ایرانی به همه معرفی کرد.