
بروزرسانی: 25 تیر 1404
لیست غذاهای ایرانی و معرفی کامل غذای ایرانی بررسی جامع آشپزی ایرانی آرسس شف
لیست غذاهای ایرانی و معرفی کامل غذای ایرانی بررسی جامع آشپزی ایرانی آرسس شف
سیاست اصلی سایت، ارائه اطلاعات کامل و صحیح و بدون جهت گیری و جانب داری و بدون واسطه میباشد. همچنین اشتراک گذاری تجارب مسافران در بخشهای مختلف از ویژگیهای بارز و خاص سایت محسوب میشود و با استقبال بسیار زیاد کاربران نیز مواجه شده است. از همان ابتدا، بخش مجله گردشگری راه اندازی شد تا بتواند با توجه به نیاز اهالی سفر، اطلاعات به روز و کاربردی را با مخاطبان به اشتراک بگذارد.
- معمولا پس از گریل شدن، گوشت را به نمک، فلفل و روغن دانه کنجد آغشته کرده و به همراه سیر و پیاز گریل شده، پیازچه خرد شده و حتی کیمچی در کاهو می پیچند.
- تا از این به بعد خودتان در خانه این غذای دوست داشتنی را تهیه نمایید.
- این غذای خوشمزه مازندرانی از ترکیب کدو حلوایی، پیاز، گوشت چرخ کرده، برنج و انواع ادویه درست می شود و یک ترکیب خاص و خوشمزه است که پیشنهاد می کنیم حتما یک بار هم که شده تستش کنید.
- حالا رب انار را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد.
مواد اصلی این غذای محلی شامل للک (بلغور ریزدانه گندم)، پیاز و روغن است. آش دوغ در بیشتر شهرهای ترک زبان ایران طبخ می شود اما طرز تهیه این آش در قزوین با مناطق دیگر کمی فرق دارد. اگر رد محبوب ترین غذاهای آذری را بگیرید حتما بین چند گزینه اول به دلمه می رسید و بعد از دلمه برگ مو، دلمه کلم سفید یکی از پرطرفدارترین آنهاست. قلیه ماهی یک نوع خورش خوشمزه و محلی خوزستان است و در خیلی از شهرها آن را همراه با برنج صرف می کنند. این خورش لذیذ از آلو، لپه، پیاز، روغن، مغز ران گوسفند یا گوساله، زردچوبه، زعفران، به، شکر، آب لیموترش، فلفل سیاه و زنجبیل تهیه می شود و می شود گفت که با هر ذائقه ای هم سازگاری دارد.
لیست انواع غذاهای ایرانی با عکس – انواع آبگوشت
باقلا قاتق غذایی شمالی بوده و از غاهای پرطرفدار در لیست رستوران های گیلان و مازندران می باشد. این غذا از باقلا یا لوبیا کشاورزی تهیه شده و به همین خاطر غذای مفید برای عضلات و استخوان بندی می باشد و همچنین از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. باقلا قاتق نوعی غذا در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها جای دارد. برای پخت ته چین تنها نیاز به برنج، مرغ، ادویه، ماست و تخم مرغ است. برای پخت ته چین ابتدا باید برنج و مرغ پخته شود، البته برنج ته چین باید آبکش باشد.
۸- سوپ مرغ
این غذا با گوجه فرنگی، بادمجان کبابی، سیر، ادویه جات و تخم مرغ درست و به همراه برنج کته یا نان سرو می شود. میرزا قاسمی را می توان به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا نوش جان کرد؛ غذایی بسیار ساده و خوشمزه که کاملا گیاهی است. خورش فسنجان از غذاهای اصیل ایرانی است که با برنج سرو و در بیشتر شهرهای ایران با مواد اولیه مختلف تهیه می شود و معمولا طبخ آن زمان بر است. گردو، گوشت مرغ یا گوشت قرمز و رب انار ترش یا شیرین از مواد اولیه خورش فسنجان هستند.
شواهد تاریخی، مردم ایران را از صاحبان اولیه این عادت جهانی می داند و این یعنی اجداد ما از اولین کسانی بوده اند که به دسر خوردن، اعتقاد داشتند. بعضی از دسرهای ایرانی، عضو ثابت پذیرایی در مناسبت های خاصند یا به نوعی نماد نذر و نیاز مذهبی تبدیل شده اند. سوپ نودل فو غذای ملی ویتنام است که با گوشت گوساله و یا حتی مرغ تهیه میشود که با انواع سبزیجات معطر میتوان این غذا را خوش طعم تر کرد. هویچ، پیاز، سیرتازه، مارچوبه، قارچ و نمک نیز در بین مواد تشکیل دهنده این غذا دیده می شوند.