معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو
انتشار: اردیبهشت 19، 1402
بروزرسانی: 25 تیر 1404

معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو

معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو

گندم شیر یکی از خوراکی های مقوی و محلی استان کرمان است و مراحل آماده سازی آن باید جداگانه انجام شوند. در قدم اول باید گوشت را به همراه پیاز خورد شده تفت بدهید و سپس بخشی از حبوبات یعنی لوبیا و نخود را به آن اضافه کنید. سپس باید ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل و نمک را اضافه کنید و به همه مواد داخل دیگ مقداری آب اضافه کنید تا خوب بپزند.

  • رستوران عمارت گرگان را به سبک مراکشی ساخته اند و در آن می توانید انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را نوش جان کنید.
  • لپه ها را از دو تا سه ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ لپه گرفته شود.
  • در میان فهرست غذاهای ایرانی خوشمزه، «آبگوشت گندم» متعلق به اصفهان و شهرهای کردزبان است.
  • چلو دیزی یکی دیگر از غذاهای محلی کاشان است که حتماً باید آن را تجربه کنید.

این ترکیب را در روغن داخل سرخ می کنند و داخل نان ساندویچی می گذارند. اگر خواستید در اهواز فلافل بخورید، شب ها به خیابان لشکرآباد این شهر سری بزنید. زمانی که ترشه تره می خورید، طعم انواع سبزی های خوش عطر را حس می کنید. آب نارنج یا آبغوره فراوان طعم ترش خوشایندی به این غذا می دهد. تخم مرغ، دارچین و سیر از دیگر موادی است که برای تهیه ترشه تره مورد استفاده قرار می گیرد.

همه چیز درباره آبشار بیشه سفر به پایتخت طبیعت ایران

این غذای سنتی لذیذ از موادی مثل نخود، پیاز، سیر، گوشت بز بدون استخوان، کشک، زعفران و نعناع داغ تهیه می شود و پرطرفدارترین غذای محلی کرمان است. آبگوشت بادمجان و کشک یکی دیگر از غذاهای سنتی و مقوی کرمان به شمار می آید که ترکیب اصلی این آبگوشت لذیذ را کشک ساییده، گوشت قرمز، لوبیا سفید، سیب زمینی، پیاز، بادمجان و چغندر تشکیل می دهد. هر شهری لیستی از غذاهای خوشمزه و متنوع دارد و چشیدن مزه آن ها می تواند تجربه خاصی را به افراد انتقال دهد. چابهار هم در لیست غذاهای خود انواع غذا برای ذائقه و سلیقه های مختلف دارد که با معرفی آن ها شما را در انتخاب غذای محلی چابهار راهنمایی می کنیم. این استان یکی از پر طرفدار ترین مقاصد گردشگری داخلی است و سالانه از مسافران زیادی میزبانی می کند. سواحل زیبا و تماشایی، جنگل های خیره کننده بسیاری را وسوسه می کنند تا برای یک بار هم که شده سر به این دیار زیبا در شمال کشور بزنند.

آدرس رستوران شهربانو

برای تهیه شامی بابلی از گوشت، لپه و سبزیجات استفاده می کنند که ارزش غذایی بالایی دارد. کلم پلو شیرازیدر سفر به شهر شیراز کلم پلو مخصوص این شهر را فراموش نکنید. برای تهیه این غذا، کلم قمری را خرد کرده و با پیاز تفت می دهند. سپس سبزی های معطر و ادویه به آن اضافه می کنند و درنهایت با برنج آبکش شده، مخلوط می کنند. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی هم با هم ترکیب شده و در ظرف دیگری به صورت جداگانه سرخ می شوند.

جاده جنگلی و توریستی روستای صفرابسته ی گیلان

خورشت آلو یا مرغ و آلوی مازندرانی از دیگر از غذاهای محلی مازندران است که معمولا در مهمانی ها پخته می شود. اهالی مازندران این غذا را در گویش مخصوص خودشان آلو خورش صدا می زنند. این غذا در خانواده های مختلف بسته به سلیقه و ذائقه به صورت ترش، شیرین یا ملس طبخ می شود. اگر از طعم مرغ خسته شده اید، پختن کمی آلو و اضافه کردن آن به مرغ می تواند همان خورشت آلوی مازندرانی را برای شما تداعی کند و شما را از یکنواختی نجات دهد. مرغ، آلو، دانه انار ترش، آب نارنج، پیاز، گردو و زعفران تشکیل دهنده ی این خورشت خوشمزه هستند. این غذا به دلیل وجود کدو حلوایی، انار و عدس از نظر غذایی ارزش زیادی دارد و برای افرادی که کمبود پتاسیم و کم خونی دارند بسیار مناسب است.