چندش آورترین غذاهای دنیا چه غذاهایی هستند؟ + عکس لست سکند
انتشار: تیر 14، 1400
بروزرسانی: 25 تیر 1404

چندش آورترین غذاهای دنیا چه غذاهایی هستند؟ + عکس لست سکند

چندش آورترین غذاهای دنیا چه غذاهایی هستند؟ + عکس لست سکند

پیتزا غذای ارزانی است که می توانید آن را در هر جای دنیا امتحان کنید اما متنوع ترین و اصیل ترین پیتزاها را فقط در کشور زادگاه آن ایتالیا پیدا خواهید کرد. در ایتالیا همچنین غذاهای ارزان زیادی می توانید پیدا کنید؛ مثلا می توانید مارگریتا را فقط با چند یورو سفارش دهید. شاوارما یک خوراک عمانی خوشمزه و محبوب است که زادگاه اصلی آن شرق مدیترانه است. در عمان برخی از مغازه ها، روزانه 1000 وعده شاوارما می فروشند! شاوارما گوشت مرغ، گوشت گاو یا گوسفند خوابانده شده در سس است که قبل از اینکه در نان همراه با لایه های سالاد پیچیده شود، با سیخ کباب می شود.

  • محبوبیت بالای این خوراک در سریلانکا هم ردیف محبوبیت همبرگر در سایر نقاط دنیا است.
  • بلینی را می توان به تنهایی یا با هر چیزی، از انواع توت، مربا و خامه گرفته تا ماهی سالمون و خاویار پر کرد و با خوردن آن ها، سفری به قلب بازارهای خیابانی روسیه داشت.
  • همچنین، تغذیه مناسب، آب تازه و دسترسی به مراقبت های پزشکی منظم نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است.
  • این سبزی های معطر، عطر و بوی سبزی پلو رستورانی و مجلسی را در خانه شما به راه می اندازند.
  • اشکنه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در گوشه گوشه ایران به شکل خاصی درست می شود.
  • حالا می توانید از این خمیرها به شکل پلاکی های کوچک درآورده و آنها را در یک ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید.

یکی از بهترین غذاهای ژاپنی خطرناک ترین غذایی است که می توانید بخورید! این غذا ماهی فوگو (fugu) است که یک ماهی پف کننده بامزه کوچک است که به ندرت می توان به آن چندش آور گفت؛ اما بسیار کشنده است. در سراسر بدن این ماهی، سمی کشنده به نام تترودوتوکسین وجود دارد که یک سیستم دفاعی طبیعی است که شکارچیان را فلج می کند. خوردن مقداری از سم این ماهی باعث مواجه شدن با مرگ تدریجی و از دست دادن هوشیاری و خواب رفتگی و سپس خفگی می شود و متأسفانه پادزهری برای سم آن وجود ندارد. این ماهی را در لاکچری ترین رستوران های ژاپن پرورش می دهند و آشپزهای این ماهی باید آن را با احتیاط آماده سازند. ته چین با ظاهر شیک و مجلسی خود یکی از شکیل ترین غذاهای ایرانی است که خارجی ها از آن با نام کیک ایرانی نیز یاد می کنند.

سوغات استان چهارمحال و بختياری، از ترش ترين تا شيرين ترين طعم ها

برای تهیه ماقوت نشاسته را در آب می جوشانند تا به بافتی یکدست برسند. بعد از این که بافت ماقوت شکل گرفت، به آن بیدمشک، گلاب، هل یا زعفران اضافه می کنند. لوبیا قرمز، ماش، برنج، پیاز، دارچین و فلفل سیاه مواد مشترک بین این دو قلیه هستند. تفاوت این دو غذا هم که در اسمشان پیداست؛ در یکی کدوتنبل استفاده می شود و در دیگری سیب زمینی. اگر به یزد سفر کنید حتماً بوی این غذا از خانه های زیادی به مشامتان خواهد رسید. درست است که فلافل به عنوان یک غذای محلی خوزستانی معرفی می شود اما محبوبیت و قیمت مناسب آن باعث شده که در تمام شهرهای ایران مغازه های فلافل فروشی زیادی وجود داشته باشد.

طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

این غذا همچنین می تواند برای بسیاری از مهمانی های مجلسی سرو شود. برای یادگیری طرز تهیه پای سیب به ساده ترین و خوشمزه ترین شکل ممکن در خانه به صفحه مذکور مراجعه کنید. اگر به دنبال بهترین دستور پخت کوفته تبریزی اصیل می باشید، مقاله طرز تهیه کوفته تبریزی را از دست ندهید. برای یادگیری طرز تهیه ماهی شکم پر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر، مقاله طرز تهیه ماهی شکم پر را مطالعه کنید.

اگر شما هم از جمله افرادي هستيد که دوست دارند تور کيش از مشهد، يا تور کيش از تهران، يا تور کيش را از شهر خودشان رزرو کنند، کافي است همين الان با ما تماس بگيريد. ابتدا هر ورق را با یک قلمو به کره آغشته می کنیم و سپس پسته های آسیاب شده را هر چند لایه یک بار پاشیده می شود. اگر در نظر بگیریم که ترکیه با شکم کار می کند نان سیمیت سوخت مورد نیاز مسیر است.