۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست
انتشار: آذر 17، 1401
بروزرسانی: 25 تیر 1404

۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست

۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست

همان طور که از نام این رستوران نیز پیداست، شکوه و جلال و زیبایی این رستوران در کل شهر شیراز نایاب و مثال زدنی است. با توجه به نام این رستوران می توان دریافت که نام آن از افسانه های شاهنامه فردوسی گرفته شده است. اما برخلاف افسانه هفت خوان رستم، مسافران و مراجعه کنندگان به این رستوران قرار نیست از خوان های سخت و دشواری عبور کنند.

  • امکان ندارد کسی به شهر گرگان سفر کند و سری به بلوار ناهارخوران نزند.
  • این غذا مختص به استان خاصی نیست و معمولا در تمامی استان های ایران شناخته شده است.
  • پیاز داغ، مقداری رب گوجه فرنگی و ادویه را به سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید.

هنر سفالگری از هنرهای قدیمی و ماندگار در ایران مخصوصا خطه گیلان است و به عنوان یکی از صنایع دستی مهم و ارزشمند گیلان شناخته می شود. اگرچه امروزه ظروف سفالی جای خود را به ظروف فلزی و چینی و سرامیکی داده اند، اما ظروف... جگر کفنی یک نوع کباب است که جگر داخل ورقه چربی پیچیده شده به سیخ کشیده و کباب می شود. در این قیمه خبری از گوشت تکه ای نیست بلکه گوشت قیمه بوشهری با گوشت کوب له شده و مثل حلیم کش می آید.

خورش آلوچه و مرغ زنجان

برای پخت این غذا کافی است عدس قرمز (دال عدس) را با گوجه فرنگی یا رب گوجه، پیاز، سیر، لیموعمانی و ادویه بپزید. دال عدس غذایی سرشار از خاصیت است و برای پیش غذا یا یک وعده شام سبک، غذایی عالی محسوب می شود. کباب ته تالی یکی دیگر از غذاهای سنتی و محلی استان مرکزی و اراک است. این غذا شبیه کباب تابه ای است و اگر آب دار درست شود مانند آبگوشت سرو می شود و اگر با آب کم پخته شود آن را در کنار برنج نوش جان می کنند. خورشت آلو هویج از آن خورشت های محبوب آذربایجان شرقی است که اسمش ترکیباتش را لو می دهد. برای پختن خورشت آلو هویج می توان از گوشت مرغ یا گوسفند استفاده کرد.

طرز تهیه اشکنه اصفهانی

شب بله برون هم یکی دیگر از شب هایی بود که این غذا در کنار غذاهای دیگر پخته می شد. دلیل آن هم این بود که اعتقاد داشتند رشته پلو در رشتن زندگی مشترک برای جوانان موثر است و شگون دارد! البته این رسم کم و بیش در شهر تبریز بین خانواده های اصیل تبریزی هنوز هم رعایت می شود. تا آنجایی که حلیم قزوین در فهرست میراث ناملموس کشور قرار گرفته است و در شهرهای دیگر مانند تهران، حلیم را با عنوان تبلیغاتی حلیم قزوین به فروش می رسانند. خیابان عبید زاکانی در شهر قزوین از مراکز قدیمی و مشهور پخت و عرضه حلیم در استان قزوین است.

مواد لازم

دال عدس با نان تازه خورده می شود و درست کردن آن آسان است و نیازی به زمان زیادی برای پختن ندارد. استان آذربایجان شرقی رتبه سوم کشور در تولید انگور های مرغوب و با کیفیت است. از همین بخش مشخص است که در بحث انواع غذاهای محلی آذربایجانی ، استان آذربایجان شرقی بایستی غذا های با کیفیت و خوش طعم را داشته باشد. برای انواع غذاهای محلی آذربایجانی حتما بایستی بدانید که چه محصولات کشاورزی و با چه کیفیتی موجود است.