
بروزرسانی: 25 تیر 1404
۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست
۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست
بافت این دسر هم شبیه مسقطی است و به عنوان دسر یا میان وعده سرو می شود. اگر می خواهید این غذا را در منزل درست کنید و دوست ندارید خورشت ناردون شما خیلی ترش شود، می توانید از کمی شکر برای شیرین تر شدن آن کمک بگیرید. توصیه می کنیم خورشت ناردون را با برنج اعلای ایرانی نوش جان کنید.
- اراکی ها معمولاً در جشن ها و روزهای خاص شفته اراکی را درست می کنند.
- به سبب هماهنگی که بین مواد زرشک پلو به لحاظ رنگ و مزه برقرار بود، بیشتر در جشن ها و عروسی ها پخته می شد.
- در همین حین، رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن باز شود.
- شیرین پلو یکی دیگر از غذاهای سنتی قزوین است که در گذشته حتی از قیمه نثار هم معروف تر بوده است.
- بر اساس آداب و رسوم اقوام مختلف ایرانی، در هر شهر و روستا نان های مختلفی تهیه می شود.
- همچنین این نان خوشمزه از آرد، روغن، شکر، ماست پرچرب، تخم مرغ، زنجبیل، وانیل، بیکینگ پودر و سرکه سفید تهیه می شود.
در واقع ورکوآز نوعی سبزی خودرو با طبیعتی گرم و مرطوب است که در دشت ها و کوه های اطراف بروجرد رشد می کند. آش ورکوآز که طعم مطلوب و خوشایندی دارد، هم برای درمان دردهای مفصلی و رماتیسمی بسیار موثر است و هم برای تقویت روده ها بسیار مناسب و کارآمد است. رستوران پدیده شمال و رستوران نقطه جزء بهترین رستوران های نوشهر با سرو صبحانه هستند. رستوران های حسن رشتی، قصر موج، درباری، آفتاب گردان و قصر دریا معروف ترین رستوران های نوشهر هستند. رستوران هفت خوان از بهترین رستوران های شیراز و گرانترین رستوران شیراز است. مجموعه زندیه یکی از جاهای دیدنی شیراز است و مسافران برای بازدید به آن جا مراجعه می کنند.
آش لخشک مشهدی
شیرینی های متنوعی که شاید در میان آن ها تنها قطاب و لوز یزدی به گوشمان خورده باشد. از جمله آداب ورسوم غذایی جالب یزدی ها این است که برای هر مراسمی نوعی شیرینی می پزند. به عقیده آن ها آش ماش، بوی مرگ را از خانه صاحبان عزا می برد. اغلب غذاهای یزدی مطابق با آب وهوا و شرایط اقلیمی این قسمت از خاک ایران درست شده است.
شله بریون زیره، غذای محبوب اصفهان و دوستداران دنده گوسفندی
در رستوران های سنتی کرمانشاه هم می توانید آن را سفارش دهید و از خوردنش لذت ببرید. غذاهایی مثل آش در زمستان های سرد کرمانشاه طرفدار های زیادی دارد. آش عباس علی یکی از معروف ترین غذاهای محلی کرمانشاه است و رتبه اول چند دوره جشنواره ملی غذاهای سنتی را به دست آورده است. در حدود صد سال پیش فردی به نام عباس علی این آش را، زمانی که مراسم های مذهبی ممنوع شد، برای افطار می پخت و در مسجد ها بین مردم پخش می کرد و از آن زمان این غذا به این اسم معروف شد.
پیشنهاد اتاقک برای یک وعده غذای بوشهری
برای تهیه آبگوشت متنجنه رفسنجان گوشت، پیاز، حبوبات، رب گوجه، سبزی، سیب زمینی، برگه زردآلو، به و گردو نیاز می باشد. از نکات خوشمزه شدن این آبگوشت سرخ کردن هم زمان گوشت با رب و برگه زردآلو و به می باشد. به این صورت که پیاز و سبزی معطر و گوجه را با ادویه های جنوب تفت دهید؛ سپس ماهی ها را به آن ها اضافه کنید. برای پخت بهتر مقداری آب به آن اضافه کنید پس از این که آب تمام شد و روغن انداخت آماده خوردن است. برای تهیه آش ماستی سبزوار به ماست ترش، تره، نعناع، سیر و فلفل کوبیده احتیاج داریم و علاوه بر این باید ماست ترش و اسفناج و تره خرد شده نیز آماده کنیم.